Vijlen

Er zijn geen producten in deze categorie.

De vijlen van Young Nails zijn Ergonomisch gevormd, waardoor de vijl fijn in de hand ligt. Het middenstuk van de vijl is hard waardoor de vijl minder makkelijk buigt. De vijlen zijn geschikt om te reinigen met bijv. Barbicide.

Elektrische vijl YN-99

Ongekende Freesmachine, ontwikkeld door de Freesexperts van Young Nails, volgens de kwaliteit van...

De vijlen van Young Nails zijn Ergonomisch gevormd, waardoor de vijl fijn in de hand ligt. Het middenstuk van de vijl is hard waardoor de vijl minder makkelijk buigt. De vijlen zijn geschikt om te reinigen met bijv. Barbicide.

Elektrische vijl YN-99

Ongekende Freesmachine, ontwikkeld door de Freesexperts van Young Nails, volgens de kwaliteit van Young Nails. 30.000 toeren. Linksom- en rechtsomdraaiend. Ultra-licht, ergonomische gevormd handvat. Makkelijk hanteerbaar, overzichtelijk, digitaal bedieningspaneel, waardoor het afbreken van knoppen verleden tijd is. Daarnaast bevat het apparaat speciale pen- en bitjeshouders op het apparaat zelf. Inclusief een mandrel bitje en 10 schuurrolletjes.

X-cut is een Cross-cut bitje dat zorgt dat je de acryl wegsnijdt i.p.v. wegschuurt. Dit komt door de kruislinkse “mesjes”, die tevens stofvorming tijdens de nabehandeling verminderen. Door het zirkonium laagje wordt hittevorming gereduceerd.

Diamond medium bit is een grof bitje is gemaakt voor het uitsnijden en afwerken van zowel acryl als gel applicaties.

Under the Nail cleaner is een kogelvormig bitje dat het mogelijk maakt om gemakkelijk de onderkant van de vrije rand schoon te maken. Cross-cut bitje dat zorgt dat je de acryl wegsnijdt i.p.v. wegschuurt. Dit komt door de kruislinkse “mesjes”, die tevens stofvorming tijdens de nabehandeling verminderen. Door het zirkonium laagje wordt hittevorming gereduceerd.

Cone is een bitje dat voor vele handelingen te gebruiken is. Zowel voor het uitdunnen van het kunstproduct als voor het afwerken van het kunstproduct en voor het schoonmaken van de onderkant van de nagel. Met name voor het dunfrezen van het product van de nagelriem is dit bitje zeer geschikt.

Mandrel is een bitje voor het gebruik van schuurrolletjes. Doordat het bitje van rubber gemaakt is, is het schuurrolletje makkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder dat het schuurrolletje tijdens het frezen van het bitje afglijdt.

Safety bit van Young Nails is speciaal ontworpen voor het veilig en snel verwijderen van bv. ManiQ zonder daarbij de natuurlijke nagel te beschadigen. Door de zachte, afgeronde kop voorkom je beschadigingen in de nagelriemen en op de huid van je klanten. Het bitje is veilig en snel en zorgt ervoor dat je zelfverzekerd kunt werken.

Minder
Meer
Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.