Acryl

Er zijn 12 producten

Het brede assortiment van Young Nails maakt het nagelstylisten mogelijk sneller en gemakkelijker een uitstekend resultaat te bereiken. In de acryl-lijn kan men kiezen voor een Core acryl (langzaam uithardend: 60 tot 90 sec verwerktijd) of de Speed acryl (snel uithardend: 45 tot 60 sec verwerktijd). Elke nagelstyliste kan met deze producten van Y...

Het brede assortiment van Young Nails maakt het nagelstylisten mogelijk sneller en gemakkelijker een uitstekend resultaat te bereiken. In de acryl-lijn kan men kiezen voor een Core acryl (langzaam uithardend: 60 tot 90 sec verwerktijd) of de Speed acryl (snel uithardend: 45 tot 60 sec verwerktijd). Elke nagelstyliste kan met deze producten van Young Nails kiezen voor de snelheid van werken die bij haar past .

Alle Young Nails acrylpoeders zijn gemaakt met de EPD-Technology (Exact Particle Blend: een perfecte verhouding tussen harde en zachte, grote en kleine polymeer-stukjes), zorgt voor een perfecte verhouding in elke bol en luchtbelletjes zijn hierdoor ook verleden tijd. De acryl van Young Nails is self-leveling en de acryl poeders kunnen onderling oneindig gemengd worden zonder kleurverschil in het eindresultaat.

Alle acryl poeders zijn in drie maten verkrijgbaar: 45, 85 en 660 gram.

De Young Nails Nail Liquid bestaat hoofzakelijk uit EMA (Ethyl Methacrylaat) en is zo samengesteld dat er vele malen minder kans is om een allergie voor acrylaten te ontwikkelen. Daarbij geeft de liquid beduidend minder geur af dan traditionele liquids. De liquids van Young Nails bevatten niet de schadelijke MMA.

Minder
Meer
Laat zien 1 - 12 van de 12 producten
Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.