Nail Preps and Treatments

Er zijn geen producten in deze categorie.

Het motto van Young Nails is dan ook "it's all about you" en het is dan ook meer dan eens voorgekomen dat Young Nails een zeer succesvol product op de markt heeft geïntroduceerd, wat het werk van de nagelstylist(e) verlicht; bijvoorbeeld het beste hechtingsmiddel ter wereld: de Proteinbond. Met de Proteinbond zijn al uw liftingsproblemen opgelos...

Het motto van Young Nails is dan ook "it's all about you" en het is dan ook meer dan eens voorgekomen dat Young Nails een zeer succesvol product op de markt heeft geïntroduceerd, wat het werk van de nagelstylist(e) verlicht; bijvoorbeeld het beste hechtingsmiddel ter wereld: de Proteinbond. Met de Proteinbond zijn al uw liftingsproblemen opgelost! Bijkomend voordeel is dat het product niet zuurhoudend is en dus geen schade aan de nagels toebrengt, wat traditionele primer wel doet.

Swipe is een speciaal pre-prep product om de nagel mee te reinigen. Droogt de nagel uit en maakt schoon. Swipe is ideaal voor het verwijderen van stof, restjes en olie. Swipe wordt ook gebruikt voor het verwijderen van het plaklaagje van de uitgeharde gel. Mocht u wondjes gemaakt hebben tijdens de behandeling, dan kunt u deze schoonmaken met Swipe.

Rose oil is de nagelriemolie van Young Nails op plantaardige basis (zonnenbloemolie en essentiële rozenolie). Bevat zelfs echte rozenblaadjes. De olie voedt en beschermt de nagelriem tegen uitdrogen en het ontstaan van “velletjes”. Ook helpt de olie om natuurlijke nagels in goede conditie te houden en breken, liften en loslaten van de kunstnagels te voorkomen. Bevat Vitamine A & E voor anti-aging en het conditioneren van de huid.

Cleanse is een antibacteriële, reinigende gel die niet hoeft worden afgewassen. Het vermindert de bacteriën op de huid aanzienlijk, zodat verkoudheden en andere virussen niet worden overgedragen. Naast een reinigende gel is het ook een vochtinbrengende gel met een lichte citroengeur.

Brush on Glue is een tiplijm die medium vloeibaar is. Hierdoor heeft u meer controle bij het aanbrengen. In het potje zit een borsteltje waarmee u de lijm aanbrengt.
De lijm droogt binnen een paar seconden, nadat deze druk heeft gevoeld. Hierdoor zal de lijm dus niet in uw potje drogen.

De antibacteriële ingrediënten van Thymol maken de nagel schoon en drogen de nagel uit. Zo worden bacteriële infecties en fungal groei gestopt. Voor mensen met onycholysis (het loslaten van de natuurlijke nagel van het nagelbed) wordt aangeraden Thymol 2-maal daags aan te brengen onder de nagel.

UV topcoat brighter is een speciale UV topcoat (nagellak) welke de kunstnagels beschermt tegen verkleuringen van UV straling (bijv. zon of zonnenbank). De topcoat bevat ook optical brighteners die kleuren intensiever maakt. 

Minder
Meer
Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.