Cover poeders

Er zijn geen producten in deze categorie.

Young Nails Cover acryl poeder zijn de ideale acryl poeders om een beschadigd of afgebeten nagelbed mee te camoufleren. De poeder is zo gestructureerd dat er in 1 bol een reverse applicatie mee gemaakt kan worden. Faden naar de nagelriem is niet meer nodig. De kleur matcht het nagelbed perfect! De verwerkbaarheid is net zoals iedere andere Young...

Young Nails Cover acryl poeder zijn de ideale acryl poeders om een beschadigd of afgebeten nagelbed mee te camoufleren. De poeder is zo gestructureerd dat er in 1 bol een reverse applicatie mee gemaakt kan worden. Faden naar de nagelriem is niet meer nodig. De kleur matcht het nagelbed perfect! De verwerkbaarheid is net zoals iedere andere Young Nails poeder: makkelijk, selfleveling en medium vloeibaar.

Alle Young Nails acrylpoeders zijn gemaakt met de EPD-Technology (Exact Particle Blend: een perfecte verhouding tussen harde en zachte, grote en kleine polymeerstukjes), zorgt voor een perfecte verhouding in elke bol en luchtbelletjes zijn hierdoor ook verleden tijd. De acryl van Young Nails is self-leveling en de acryl poeders kunnen onderling oneindig gemengd worden zonder kleurverschil in het eindresultaat.

Alle acryl poeders zijn in drie maten verkrijgbaar: 45, 85 en 660 gram.

De Young Nails Nail liquid bestaat hoofdzakelijk uit EMA (Ethyl Methacrylaat) en is zo samengesteld dat er vele malen minder kans is om een allergie voor acrylaten te ontwikkelen. Daarbij geeft de liquid beduidend minder geur af dan traditionele liquids. De liquids van Young Nails bevatten niet de schadelijke MMA.

Minder
Meer

Filteren op

Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.