Hygiëne Producten

Er is 1 product.

Barbicide® is een top product dat Nederland gaat veroveren. In Amerika bestaat het al 60 jaar en is het niet meer weg te denken uit bijvoorbeeld kapsalons. De flacon met “The Blue Solution” staat in bijna elke salon centraal.

WAT IS ER DAN ZO BIJZONDER AAN?

Hygiëne is een steeds belangrijker item in de vele beroepen voor uiterlijke verzorging. A...

Barbicide® is een top product dat Nederland gaat veroveren. In Amerika bestaat het al 60 jaar en is het niet meer weg te denken uit bijvoorbeeld kapsalons. De flacon met “The Blue Solution” staat in bijna elke salon centraal.

WAT IS ER DAN ZO BIJZONDER AAN?

Hygiëne is een steeds belangrijker item in de vele beroepen voor uiterlijke verzorging. Als we niet oppassen krijgen virussen, bacteriën, schimmels en overig besmettelijk organisch leven de overhand met alle gevolgen van dien. Steeds vaker worden we geconfronteerd met ziektes als de Mexicaanse griep (H1N1) en zijn varianten, de Q-koorts, Hepatitis, HIV en niet te vergeten MRSA. Allemaal aandoeningen die ons een stempel laat drukken op salonhygiëne, het gebruik van Barbicide® wordt een niet meer weg te cijferen onderdeel van deze salonhygiëne.

WAT ZIJN DE OORZAKEN EN BRONNEN VAN INFECTIES?

De meest voorkomende oorzaken van infecties zijn:

1) het gebruik van niet goed gedesinfecteerd gereedschap en apparatuur
2) uw klanten... de bronnen waar zij aan bloot staan of hebben gestaan
3) uzelf... de bronnen waar u dagelijks aan bloot staat, inclusief die van uw cliënt
4) het gebruik van chemische stoffen, in combinatie met hitte, kan een sterke afname veroorzaken van de weerstand van uw huid inclusief die van uw cliënt.

Het risico dat u loopt bij een niet juiste desinfectie is te groot om te negeren. Barbicide® heeft voor bijna iedere situatie in uw salon een goede oplossing om het gevaar van infectie te voorkomen.

HOE LANG DUURT HET EN HOE WERKT HET?

Er zijn 3 niveaus van behandelen:

1) schoonspoelen en verwijderen van restanten
2) desinfecteren voor het verwijderen van micro-organismen
3) steriliseren doodt alle micro-organismen

Barbicide® werkt snel en kan binnen 30 seconden alle bacteriën, schimmels, ziektekiemen en virussen doden. Voor het schoonspoelen en desinfecteren adviseren wij een tijd van 2 tot 10 minuten. Er zijn 3 verschillende behandelflacons voor de diverse maten van instrumenten en gereedschappen.

MET HET GEBRUIK VAN BARBICIDE VOORKOMEN WE DAT INSTRUMENTEN, GEREEDSCHAPPEN EN BIJVOORBEELD WASBAKKEN, ALS DOORGEEFLUIK KUNNEN FUNCTIONEREN VOOR ALLERLEI BESMETTINGEN.

Minder
Meer
Laat zien 1 - 1 van 1 product

Hygiëne Producten

Filteren op

Prijs
27 28
Merken
Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.