Over ons

De beauty branche heeft mij van kinds af aan altijd al gefascineerd. Naast mijn rechtenstudie runde ik mijn salon. Ik kwam erachter dat mijn hart niet lag bij mijn studie en besloot om mijn passie te volgen. Vanaf toen ben ik mij volledig gaan focussen op het trainen van mijzelf en zoveel mogelijk kennis te verzamelen. Ik kreeg de kans om een docent opleiding te volgen waardoor ik mijzelf nog verder kon ontwikkelen.

In 2010 heb ik Proles Beauty opgericht (toen onder de naam Proles Nails). In eerste instantie alleen met nagelstyling opleidingen en in de loop van de jaren uitgebreid met ook verschillende beauty opleidingen. Voor de groothandel hebben zijn wij continue opzoek naar de beste producten. Wij het exclusieve dealerschap van verschillende merken o.a. Young Nails, SpaRitual, Famous Names voor de regio Gelderland en Arnhem/Nijmegen. 

Wat mij het meest gelukkig maakt is als ik iemand kan inspireren en kan helpen bij het verwerkelijken van zijn of haar droom. In de loop van de jaren heb ik veel cursisten zien uitgroeien tot succesvol ondernemers en bestaande salons geholpen met het laten groeien van hun bedrijf.

 Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek en om te sparren over je ideeën.


Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.