Overzicht van producten van fabrikant Comforties

Comforties is een merk met een top kwaliteit Nitril handschoenen (verkrijgbaar in zwart en roze), mondkapjes en table towels. 

Meer

COMFORTIES heeft jarenlange ervaring in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige nitril handschoenen, mondmaskers en tabletowels.


Door een uniek concept kan COMFORTIES haar assortiment tegen een sterk concurrerende prijs aanbieden. Hierbij staan kwaliteit en service op een gedeelde eerste plaats. 


De nitril handschoenen voldoen aan de Europese richtlijnen voor medische hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. 


De producten zijn dankzij de innovatieve materialen en de vormgeving comfortabel en praktisch in gebruik. Al  handschoenen en de bandjes van de mondmaskers zijn bijvoorbeeld latex- en poedervrij. Latex kan namelijk een allergische reactie veroorzaken.


 De laatste technische ontwikkelingen zorgen voor steeds dunnere handschoenen die ook zeer sterk en elastisch zijn. Dit betekent voor u prettig en efficiënt werken. En met 25% minder materiaalverbruik zijn onze handschoenen ook nog eens milieu verantwoord geproduceerd.

Less

Geen producten van deze fabrikant.

Webshop

Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.