Overzicht van producten van fabrikant Young Nails

Young Nails: Het topmerk nagelproducten dat speciaal is ontwikkeld voor de Nagelstylist. Young Nails is een onderscheidend merk met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De producten zijn vernieuwend en zijn makkelijk verwerkbaar en leveren een mooi resultaat op. Dit merk bewijst zichzelf!

Meer

In 1994 werd de productlijn van Young Nails  opgezet door de broers Greg en Habib Salo. De Amerikaanse broers kwamen via de nagelsalon van hun  moeder op jonge leeftijd veelvuldig in aanraking met verschillende nagelproducten van verschillende producenten.


Nagelproducten voor nagelstylisten


Greg constateerde dat veel producenten van nagelproducten zich met name bezighielden met de wensen van de consument en daardoor de behoeftes van nagelstylisten uit het oog waren verloren.


Samen met zijn broer Habib wilde Greg de nagelproducten ontwikkelen die zouden voldoen aan de eisen en wensen van nagelstylisten wereldwijd. Samen ontwikkelden zij een productlijn die het werk van de nagelstylisten makkelijker, mooier en interessanter maakt.Young Nails nu


Tegenwoordig is Young Nails een van de meest bekende en professionele merken van nagelproducten. Het brede assortiment van deze producten maakt het de nagelstylisten mogelijk om sneller en met minder moeite een perfect resultaat te bereiken. In de acryl-lijn kan men bijvoorbeeld kiezen voor Core acryl (langzame uitharding: 60 tot 90 sec verwerktijd) of de Speed acryl (snel uithardend: 45 tot 60 sec verwerktijd). Hierdoor kan iedere nagelstyliste met deze producten kiezen voor de snelheid van werken die bij haar past.


Door het gebruik van EPB-technology in alle acrylpoeders van Young Nails worden luchtbelletjes volledig voorkomen. Daarnaast is Young Nails zeer innovatief. Door de ontwikkeling van o.a. producten als Proteinbond weet Young Nails keer op keer te scoren van nagelstylisten. Proteinbond wordt gezien als  het beste hechtingsmiddel ter wereld! Met de Proteinbond zijn al uw liftingsproblemen opgelost.Young Nails Proteinbond


Proteinbond is een soort dubbelzijdig klevende tape die zorgt voor een betere hechting tussen de kunstnagel en de natuurlijke nagel. Voorheen waren er enkel primers op de markt met een (schadelijk) zuur dat de natuurlijke nagels kon aantasten. Young Nails heeft met hun Proteinbond een zuurvrije “primer” ontwikkeld met een betere hechting die de natuurlijke nagel niet aantast.


De nailliquid bestaat hoofzakelijk uit EMA en is zo samengesteld dat er vele male minder kans is om een allergie voor acrylaten te ontwikkelen. Daarbij geeft de liquid beduidend minder geur af dan traditionele liquids.


Young Nails heeft een uitgebreide Synergy gel productlijn. Zo heeft Young Nails dunne, dikke & mediumdikke gels; bouwgels, strijkgels en glansgels. Er zijn verschillende kleuren French gels en gels voor het maken van nagelbedverlening.


Young Nails is een topproduct die zich zelf bewijst. Tevens kan Young Nails u zeker helpen uw salonwerk te verlichten en interessanter te maken! Daarom bieden wij de mogelijkheid aan gecertificeerd nagelstylisten om een gratis workshop te volgen om de producten van Young Nails uit te proberen. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Less
Laat zien 1 - 24 van de 43 producten

Webshop

Filteren op

Categorie
Meer.. Minder..
Prijs
0 4
Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.