Overzicht van producten van fabrikant IBX - Famous Names

Heb jezelf of klanten met beschadigde nagels en/of zwakke nagels? Dan is IBX de oplossing! IBX is een revolutionair tweedelig systeem die IN de nagel werkt en niet OP de nagel zoals bij een kunstnagel.  Het resultaat is een steviger en flexibele nagel, zonder ze dik te maken. Ideaal als basis voor je nagellak of te gebruiken onder gellak.

IBX is ook de oplossing voor een beschadigde nagel door het verkeerd plaatsen en/of verwijderen van kunstnagels en ze te laten herstellen.

Meer

Wat is IBX?


IBX is een revolutionair tweedelig systeem dat de natuurlijke nagels in staat stelt om zelf lang te worden. Het bestaat uit:


  1. IBX REPAIR: wordt aangebracht op de beschadigde plekken, waaronder scheurtjes, spleten en loslatende nagels. Zorgt ervoor dat de beschadigde delen aan elkaar verbinden.

  2. IBX: verstevigt de nagelplaat door de bovenste lagen met elkaar te verbinden, wat een sterke en elastische bescherming levert.


Voordelen IBX systeem:


Een gezonde nagel is de fundering voor elke kunstnagel behandeling. Heeft je klant een beschadigde nagelplaat dan blijft de kunstnagel niet goed zitten.


IBX is een onmisbaar product voor je salon! Elk salon loopt tegen het probleem op dat er ongekwalificeerde salons zijn die de kunstnagels onjuist aanbrengen en/of verwijderen. Hierdoor zijn er veel klanten met een probleem aan hun nagels (gat in de markt!).


IBX werkt niet alleen op een beschadigde nagelplaat die ontstaan is door het verkeerd aanbrengen of verwijderen van kunstnagels, maar is ook zeer effectief bij beschadigde nagels door chemo kuur, ziekte, medicijnen, nagel afwijkingen etc.Wat betekend IBX voor je salon?


  • Hogere inkomsten! Gezonde nagels = tevreden klanten!

  • Onderscheiding door het aanbieden van IBX.

  • Na certificering komt je salon in de IBX Benelux Salon vinder te staan zodat toekomstige klanten je makkelijk kunnen vinden.

  • Extra verdiensten in de salon.


Certificering van je salon!


De IBX producten worden alleen aan salons verkocht die IBX gecertificeerd zijn. Dit betekend dat voordat je met IBX kan starten je eerst een workshop moet volgen.


Wij vinden het erg belangrijk dat de producten op de juiste manier gebruikt worden en alleen door gekwalificeerde stylisten.


Less

Geen producten van deze fabrikant.

Webshop

Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.