Nagellakken

Er zijn geen producten in deze categorie.

De producten van SpaRitual zijn volledig dierproefvrij en alle grondstoffen zijn 100% natuurlijk.

SpaRitual is een vegan (veganistisch) product, vegan betekent niet alleen dierproefvrij maar is ook vrij van kunstmatige kleur- en grondstoffen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van organisch materiaal en dit in samenwerking met toeleveranciers d...

De producten van SpaRitual zijn volledig dierproefvrij en alle grondstoffen zijn 100% natuurlijk.

SpaRitual is een vegan (veganistisch) product, vegan betekent niet alleen dierproefvrij maar is ook vrij van kunstmatige kleur- en grondstoffen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van organisch materiaal en dit in samenwerking met toeleveranciers die hetzelfde productie proces naleven volgens de hiervoor geldende hoge standaardeisen.

In dat opzicht is SpaRitual een cosmeticalijn die haar tijd ver vooruit is. Kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke producten zijn immers de sleutel tot de toekomst en milieu vriendelijk.

De nagellakken van SpaRitual zijn uniek door de natuurlijke ingrediënten en de antislipgrip op de nagellak flesjes. De kleuren zijn natuurzuiver, zonder gebruik van kunstmatige toevoegingen en zonder verwerking van visschubben. Veel klanten vinden dit steeds belangrijker.

Minder
Meer
Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.