Overzicht van producten van fabrikant Sparitual

SpaRitual De producten van SpaRitual zijn volledig dierproefvrij, veganistisch en alle grondstoffen zijn 100% natuurlijk. 

Meer

SpaRitual - Verantwoorde producten


SpaRitual is een vegan (veganistisch) product, vegan betekent niet alleen dierproefvrij maar betekent ook dat de SpaRitual producten vrij zijn van kunstmatige kleur en grondstoffen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van organisch materiaal. Ook de  toeleveranciers van SpaRitual voldoen aan dezelfde eisen die het bedrijf zelf volgt. Hierdoor weet u zeker dat u gebruik kunt maken van een topproduct dat voldoet aan alle eisen die het merk zelf ook hanteerd.


Constante Vernieuwing


SpaRituals is als merk constant op zoek naar manieren om nog duurzamere producten te kunnen aanbieden en deze nog duurzamer te kunnen produceren. Niet alleen de producten zelf, maar verpakkingmateriaal,transport en distributie zijn zo duurzaam mogelijk.


 
De nagellakken van SpaRitual zijn uniek door de natuurlijke ingrediënten en de antislip grip op de nagellak flesjes. De kleuren zijn natuurzuiver, zonder gebruik van kunstmatige toevoegingen en zonder verwerking van visschubben. Veel klanten vinden dit steeds belangrijker.
 


Nail Care Essentials


De Nail Care Essentials bestaan uit verharders, topcoats, verzorgende en verstevigende lakken, anti-fungus treatments, diverse removers, cuticle treatments en ecovijlen. Een zeer veelomvattende productgroep, allemaal geproduceerd van organisch en biologisch afbreekbaar materiaal. zelfs de verpakkingen!


Handen, voeten en lichaam


SpaRitual heeft ook een uitgebreide lijn voor handen, voeten en lichaam. De producten zijn goed op elkaar afgestemd en in meerdere geuren verkrijgbaar. De producten zijn ook met elkaar te combineren. 


 
Met SpaRitual kiest u voor kwaliteit en een eco vriendelijk product!

Less

Geen producten van deze fabrikant.

Webshop

Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.