Dadi' Oil is een verzorgende nagelriem olie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten (bijv een acryl nagel), huid en aan de nagelriem! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. 

De olie is op basis van 3 gecertificeerde organische olieën. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. De organische olieën zijn: Avocado, Olijf en Jojoba, ze werken samen om te beschermen, hydrateren en te verzachten. 

Er is natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige antioxidant. Dit mengsel van 21 essentiele oliën, ruikt ook nog eens heerlijk!

Het resultaat van de Dadi' Oil is verbluffend! 80% van alle nagelproblemen worden veroorzaakt door uitdroging. Door het gebruik van de Dadi' Oil minimaal 2 keer per dag kan je veel resultaat boeken! 

Gezonde en sterke nagels door het gebruik van Dadi' OilDadi' Oil 2 weken lang 2 keer per dag gebruikt! Boven is voor onder is na 2 weken. 

Bekijk de Dadi' Oil producten in onze webshop!


Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.