Een opleiding voor nagelstyliste volg je bij Proles Beauty!

Uiterlijke verzorging wordt in onze samenleving steeds belangrijker Steeds meer mensen bezoeken een nagelsalon om hun handen en nagels te laten verzorgen.

Het werkterrein van de nagelstyliste is breed en is goed te combineren met andere beroepen zoals schoonheidsspecialiste/kapper/pedicure en is daarnaast makkelijk inpasbaar in verschillende gezinsomstandigheden. De tijden bepaal je helemaal zelf.

Nagelstyling is (nog) een vrij beroep en kent een lage investering. Het is een creatief beroep en zal u veel voldoening geven zowel sociaal als financieel

   

Waarom een opleiding bij Proles Beauty?

Wij vinden het heel belangrijk dat cursisten veel persoonlijke aandacht krijgen tijdens de opleiding. Daarom geven wij les aan kleine groepen van maximaal 6 personen.

Om ervoor te zorgen dat we voorop blijven in de les- en nageltechnieken, volgen wij regelmatig trainingen. Het volgen van deze trainingen geeft ons de mogelijkheid om altijd optimaal en met de nieuwste technieken les te geven.

Service en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen tijdens de lessen altijd voor u klaar staan maar ook na uw opleiding kunt u bij ons terecht voor gratis advies en bijscholing. Ook als er tijdens de opleiding problemen zijn met een bepaalde technieken of ander praktische oefeningen bieden wij u de mogelijkheid om gratis extra trainingen te volgen.

Proles Beauty is erkend als Branche Erkend Opleider Nagelstyling. Dit keurmerk is een garantie voor kwaliteit van de opleiding van de aangesloten opleidingsinstituten.

Wij doen ons uiterste best om u op te leiden tot professioneel nagelstyliste. Dit bereiken we door u betaalbare opleidingen van een hoge kwaliteit aan te bieden. Er zijn verschillende soorten opleidingen.

Wilt u vrijblijvend een informatie gesprek over de opleidingen bij Proles Beauty? Neem dan contact met ons op.

   

Hoe maakt u een verantwoorde keuze?

In Nederland worden veel opleidingen aangeboden voor nagelstyling. Helaas is het niveau niet overal even hoog. Er wordt vaak les gegeven in te grote groepen en is er weinig persoonlijke aandacht.

Ook zien wij vaak dat er opleidingen worden aangeboden waarbij de opleiding bestaat uit een paar dagen. Wij van Proles Beauty zijn ervan overtuigd dat je dit vak alleen kunt leren met voldoende praktijk lessen en een goede begeleiding.

Wij adviseren u om uzelf van te voren goed te laten voorlichten zodat u een goede en verantwoorde keus voor een opleiding kunt maken.

   

Waar let je op bij je keuze. Volgens ons is heel belangrijk:

1. Ga op bezoek, neem polshoogte. Kijk naar de mensen die achter het "mooie" verhaal zitten.

2. Zorg dat je tijdens je bezoek een goed gevoel krijgt van de docenten, niet van de verkoper. (goede verkopers geven je namelijk als een "goed gevoel")

3. Belangrijke zaken om mee te wegen in je selectie:

Een gedegen opleidingsinstituut:

  • Geeft altijd aan dat een opleiding langer duurt dan 'een paar weken'.

  • Biedt tenminste tien dagen praktijk en theorie aan, doorgaans veel meer.

  • Zal je duidelijk maken dat je tenminste een aantal maanden intensief zal moeten oefenen met de opgedane kennis  alvorens je een (echt) examen kan behalen.

  • Omvat uitbouwmogelijkheden naar hogere niveaus.

  • Heeft docenten met aantoonbare kwalificaties (vraag ernaar).

  • Staat ook in de markt goed te boek (Google en internet helpen je daarbij!).

Opleidingen

Branche Erkend Opleider

Referenties

Workshops


Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.