Verzendkosten

Voor bestellingen in Nederland boven de € 50,- ex btw berekenen wij GEEN verzend- en handelingskosten. Alle bestellingen onder de €50 ,- brengen wij binnen Nederland € 4,95,- verzendbijdrage in rekening. Voor bestellingen uit België en Duitsland zijn de verzendkosten gratis vanaf € 100,- ex btw, onder dit bedrag zijn de verzendkosten  € 8,95,-

 

Verzending

Bestellingen worden op maandag t/m vrijdag verstuurd. De levertijd van je bestelling is 1 a 2 werkdagen. Op feestdagen worden de bestellingen op de eerst volgende werkdag verstuurd. Mocht een artikel niet op voorraad zijn (dit staat altijd vermeld op de webshop i.c.m. de levertijd) dan wordt je bestelling verstuurd als alle producten binnen zijn. Mocht je de bestelling eerder willen ontvangen, laat het ons dan weten!

Proles Beauty vind het erg belangrijk om het milieu te sparen! Daarom worden bestellingen verstuurd in hergebruikte dozen.

 

Wilt u de door u bestelde producten afhalen?

Plaats je bestelling en kies bij het afrekenen voor de optie afhalen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen krijgt je via de mail een bevestiging van de bestelling. Hierna kan je ons bellen voor het maken van een afspraak. Dit kan doorgaans elke maandag en dinsdag van 10.00 tot 16.00 uur, woensdag van 19.00 tot 21.30 uur en donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wij zijn gevestigd aan de Bemmelseweg 81j, 6662 PE Elst (gld.).


Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.