UV en LED lampen

Er zijn geen producten in deze categorie.

Young Nails UV-lamp

De UV-lamp van Young Nails is een zeer krachtige, ruime 36 watt UV-lamp (4x9 watt lampen) met hoge output. Is voorzien van een spiegelend binnenwerk. Heeft een timer met 3 standen: 120, 180 sec en permant.

Young Nails LED lamp

De LED (Light Emitting Diode) is de wereld aan het veroveren. LED’s in de salon zijn “hip”, daarom z...

Young Nails UV-lamp

De UV-lamp van Young Nails is een zeer krachtige, ruime 36 watt UV-lamp (4x9 watt lampen) met hoge output. Is voorzien van een spiegelend binnenwerk. Heeft een timer met 3 standen: 120, 180 sec en permant.

Young Nails LED lamp

De LED (Light Emitting Diode) is de wereld aan het veroveren. LED’s in de salon zijn “hip”, daarom zijn ze links en rechts al verkrijgbaar. Maar pas op! “LED gellampen” kun je onderling niet zomaar vergelijken.
De ultralange levensduur en de veel hogere licht en warmteafgifte van de LED maakt deze interessant voor salontoepassingen. Wordt bij normaal gebruik eenmaal per 4-6 maanden de set UV-lampen vervangen, bij sommige LED’s is sprake van een veel langere periode (20.000- 50.000 uur). Vervangen zal dus nooit voorkomen, op de VOORWAARDE dat sprake is van een goede lampconstructie-techniek, en goede warmte-afvoer en de juiste LED's (er bestaan inmiddels honderden typen LED’s).

Een LED stelt veel zwaardere eisen aan de lampconstructie en de daarin gebruikte elektronica. Vergelijk het zo: elke auto heeft een motor nodig, anders heb je er niets aan (aan een mooie lamp zonder licht erin heb je ook niets). Tegelijkertijd weten we allemaal dat de ene auto de andere niet is (en óók dat de ene motor de andere niet is). Datzelfde geldt dus ook voor lampen waar LED’s in zijn geplaatst. Een onderlinge vergelijking betekent appels met peren vergelijken.
Om een goede LED lamp te maken voor professioneel – intensief gebruik met salonproducten (gel, nagellak, etc) hebben de gel-experts bij Young Nails samen met LEDexperts uit de industrie gefocust op drie zaken:
1. Stabiliteit en betrouwbaarheid (hoogwaardige toepassing elektronica)
2. Warmteafvoer (is bepalend voor de levensduur van de LED’s)
3. Snelle “cure-”tijd (in salon geldt ‘time is money’)

De bundeling van de productkennis bij Young Nails en de LED-experts van een grote elektronicafabrikant hebben geresulteerd in de beste LED lamp die op dit moment op de markt is. Daar mag je op vertrouwen. Om bij de vergelijking met auto’s te blijven: bij Young Nails krijg je de ‘Rolls Royce’ onder de LED lampen.

Minder
Meer
Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.