Lomasi

Er zijn geen producten in deze categorie.

Lomasi is de manicurelijn van Young Nails. Deze lijn bestaat uit hoogwaardige crèmes en lotions die een must zijn voor iedere salon. Niet alleen hebben de lotions en crèmes heerlijke geuren, ook is er intensief research gedaan naar de werkzaamheid van de ingrediënten, met als uitgangsbasis de Noord-Amerikaanse/Indiaanse kennis die al duizenden j...

Lomasi is de manicurelijn van Young Nails. Deze lijn bestaat uit hoogwaardige crèmes en lotions die een must zijn voor iedere salon. Niet alleen hebben de lotions en crèmes heerlijke geuren, ook is er intensief research gedaan naar de werkzaamheid van de ingrediënten, met als uitgangsbasis de Noord-Amerikaanse/Indiaanse kennis die al duizenden jaren toegepast wordt. Lomasi betekent dan ook vrij vertaald vanuit de Indiaanse taal "mooie bloem".

De crémes van Lomasi geven een intense hydratatie aan de handen, voeten en de rest van het lichaam. Bevatten sterke anti-oxidanten gemengd met extracten en oliën voor een zijdezachte huid. Voor een uitgebreide manicure ook als masker te gebruiken en als massage créme. Verkrijgbaar in de geuren: Cucumber en Aloë, Mango en Coconut, Pomegranate en Ginger Lime.

De lotion verdeeld makkelijk over de huid en wordt volledig opgenomen. Hydrateert en verzacht. Met anti-oxidanten voor een langdurige hydratatie. De lotion kan zowel voor handen, voeten als voor het lichaam gebruikt worden. Parabeen vrij. Verkrijgbaar in de geuren: Cucumber en Aloë, Mango en Coconut, Pomegranate en Ginger Lime.

De heerlijke scrubs van Lomasi danken hun speciale werking aan de suikerbasis. Waar anderen zeezout verwerken, is Young Nails erin geslaagd de ingrediënten, zoals hoogwaardige etherische oliën, te mengen met een suikerbasis. Het resulteert in een intense dieptereiniging zonder de huid te beschadigen. Na een scrubbehandeling worden lotions dieper opgenomen waardoor ingrediënten beter hun werk doen. Een absolute aanrader, en niet alleen voor de handen, ook de voeten en het lichaam kunnen behandeld worden met deze scrubs. Verkrijgbaar in de geuren: Cucumber en Aloë, Mango en Coconut, Pomegranate en Lemon Grapefruit.

In opvolging van het succes van de Lomasi crème, lotion en suiker scrub, heeft Young Nails een nieuw product toegevoegd aan deze lijn: het Cooling Clay Foot Masque. De ingrediënten groene en Kaolin modder in het Cooling Clay Foot Masque hebben een reinigende, verkoelende en helende werking op de huid. Lavendel en sinaasappel zijn toegevoegd om spanning te verlichten en te verzorgen.

Minder
Meer
Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.