Young Nails Precision Gel Concealer Peach

Young Nails Young Nails

Nieuw product

Young Nails Precision Gel Concealer Peach Expand

Het werken met gel is nog nooit zo gemakkelijk geweest! De Synergy Gel Precision applicator is een baanbrekend product onder de gels. De Precision Applicator is speciaal ontwikkeld om het nagelstylisten zo makkelijk mogelijk te maken.
De verwerking gaat namelijk sneller, makkelijker en beter dan ooit. De Gel is verpakt in een tube. De tube heeft een strak uiterlijk en kan blijven staan op de dop. Ook kun je de dop tijdens het werk gebruiken als houder. De mond van de tube zorgt er daarnaast voor dat je uiterst precies te werk kunt gaan doordat deze heel smal is. Je hebt dus voor het aanbrengen van de gel geen penseel meer nodig!

Het fijne aan dit product is dat je niet meerdere stappen nodig hebt om de nagel op te bouwen. Je kunt direct aan de slag en het is gemakkelijk te leren. Gemiddeld zorgt dit product er daardoor voor dat je 30% sneller kunt werken. Dat scheelt je zo’n 15-20 minuten per behandeling! De nieuwe Synergy Gel Precision Applicator zal je de beste behandel-ervaring ooit geven!

Specs:
- Zeer makkelijk in gebruik
- gemiddeld 30% sneller dan andere gel systemen
- schone handen na iedere behandeling

Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.