Overzicht van producten van fabrikant Nouveau Lashes

Nouveau Lashes is het merk voor de wimper en wenkbrauw specialist!

Meer

Nouveau Lashes is opgericht in 2005 door twee pioniers in de schoonheidsindustrie- Karen Betts en Bridgette Softley – Nouveau Lashes begon met een simpel doel om elke vrouw prachtige wimpers te geven.


Vandaag zijn we een mondiaal merk met professionele wimper- en wenkbrauwbehandelingen voor iedereen, met een effect dat varieert van één avond tot acht weken.


Het maakt niet uit of je mooiere natuurlijke wimpers wilt met onze revolutionaire LVL Enhance behandeling, glamoureus volume wilt toevoegen voor een speciale gebeurtenis of het ultieme effect wilt ervaren met individuele extensions, wij hebben de perfecte oplossing om je droomwimpers werkelijkheid te maken.


Om altijd de beste resultaten te garanderen, lopen wij voorop in professionele salonnormen en -training. Wij hebben ook de aanpak voor nazorg en blijvende ondersteuning opnieuw uitgevonden. Je hebt dus altijd de gemoedsrust dat je wimpers er langer goed uitzien en je hoeft je nooit zorgen te maken over het risico op beschadiging.

Less
Laat zien 1 - 24 van de 25 producten

Webshop

Filteren op

Categorie
Meer.. Minder..
Prijs
8 44
Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.