Wij zijn altijd opzoek naar modellen. Onze cursisten volgen een intensief programma waarin vakkennis en professioneel advies centraal staan. Dit moet natuurlijk in praktijk worden gebracht. Als model word je behandeld  door een student die passie heeft voor nagels en al voldoende vakkennis heeft om om echte (geen kunsthand) nagels te oefenen. Een ervaren docent houdt ondertussen toezicht en begeleiding. 

Iets voor jou?

De cursisten moeten oefenen op verschillende soorten nagels. Er zitten geen kosten aan verbonden. De nagels moeten wel kaal zijn (dus geen kunstnagels). Wij zoeken modellen voor acryl, gel nagels, gellak, teennagels, nagelbijters en probleemnagels. 

Meld je aan!

Dat kan door het invullen van het aanmeldformulier. Het is belangrijk om bij het formulier een foto van je nagels toe te voegen, zodat wij je kunnen inplannen bij de juiste les. Zodra we jouw aanmelding binnen hebben, ontvang je een bevestiging en word je geregistreerd in ons bestand. Zodra wij een plaats beschikbaar hebben nemen wij contact met je op. 


Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.