Young Nails is een productenlijn uit Amerika die in 1994 werd opgezet door de broers Greg en
Habib Salo. Via de nagelsalon van zijn moeder kwam Greg al op jonge leeftijd in aanraking met verschillende nagelproducten en nagelbedrijven. 

Al snel ondervond hij dat vele nagelbedrijven het belangrijkste punt uit het oog verloren waren, namelijk de nagelstylisten. Samen met zijn broer Habib wilde Greg de nagelproducten “terug geven” aan de nagelstylisten en ontwikkelde hij een lijn die het werk van de nagelstylisten makkelijker, mooier en interessanter maakt.

 

Young Nails ontwikkelt haar producten vanuit het oogpunt van de nagelstylisten. Het brede assortiment van deze producten maakt het de nagelstylisten mogelijk sneller en gemakkelijker een uitstekend resultaat te bereiken. In de acryl-lijn kan men bijvoorbeeld kiezen voor Core acryl (langzaam uithardend: 60 tot 90 sec verwerktijd) of de Speed acryl (snel uithardend: 45 tot 60 sec verwerktijd). Elke nagelstyliste kan met deze producten kiezen voor de snelheid van werken die bij haar past.

Alle Young Nails acrylpoeders zijn gemaakt met de EPB-technology, dit betekend absoluut geen luchtbelletjes in de kunstnagel. Young Nails is daarnaast zeer vernieuwend door de ontwikkeling van nieuwe producten zoals de Proteinbond en de Nail liquid:

  • Proteinbond is het beste hechtingsmiddel ter wereld! Met de Proteinbond zijn al uw liftingsproblemen opgelost. Proteinbond is een soort “dubbelzijdig plakband” die zorgt voor een betere hechting tussen de kunstnagel en de natuurlijke nagel. Voorheen waren er enkel primers op de markt met een (schadelijk) zuur dat de natuurlijke nagels kon aantasten. Young Nails heeft met hun Proteinbond een zuurvrije “primer” ontwikkeld met een betere hechting die de natuurlijke nagel niet aantast.
  • Nail liquid bestaat hoofzakelijk uit EMA en is zo samengesteld dat er vele male minder kans is om een allergie voor acrylaten te ontwikkelen. Daarbij geeft de liquid beduidend minder geur af dan traditionele liquids.

 

Young Nails heeft een uitgebreide Synergy gel productlijn. Zo heeft Young Nails dunne, dikke & medium dikke gels; bouwgels, strijkgels en glansgels. Er zijn verschillende kleuren French gels en gels voor het maken van nagelbedverlening.

Bekijk alle producten in onze webshop! 

Young Nails is een topproduct die zich zelf bewijst. Tevens kan Young Nails u zeker helpen uw salonwerk te verlichten en interessanter te maken! Daarom bieden wij de mogelijkheid aan gecertificeerd nagelstylisten om de producten gratis uit te proberen in een try out workshop. Interesse? Neem dan contact met ons op.


Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.