Proles Beauty is door het Nagelgilde, de branche- en vakvereniging voor nagelstudio’s en nagelstylisten, erkend als Branche Erkend Opleider Nagelstyling met uitstekende resultaten! 

“Wij vonden het erg belangrijk om ons te laten erkennen,” vertelt Loes van Gemert van Proles Beauty. ‘”Wij geven opleidingen op een hoog niveau, waardoor wij ons al onderscheiden in de branche. De erkenning biedt onze cursisten de zekerheid dat ze hebben gekozen voor een hoogwaardige opleiding, die aan alle kwaliteitseisen voldoet.”

Er is een groot aantal opleiders dat opleidingen verzorgt voor manicure en nagelstyling. Ook bestaan er vele bijscholingscursussen. Een veel gehoorde opmerking is: “Ik zoek een goede opleiding, maar er zijn er zoveel dat ik door de bomen het bos niet meer zie”. Opleiden tot manicure en nagelstylist is vrij in Nederland. Iedereen kan dat doen, ongeacht of je wel of niet vakbekwaam bent.

 Het Nagelgilde heeft het initiatief genomen voor een kwaliteitskeurmerk voor opleiders in de nagelbrance: Branche Erkend Opleider Nagelstyling. Dit keurmerk is een garantie voor kwaliteit van de opleiding van de aangesloten opleidingsinstituten.

Wij stimuleren onze cursisten om hun salon te laten erkennen bij het Nagelgilde. Op deze manier onderscheid je salon en hebben klanten de garantie dat je voldoet aan alle kwaliteitscriteria.

Wij zijn van menig als wij als opleider en cursist samen gaan voor een hoge kwaliteit dan we hierdoor het beroep naar een hoger niveau tillen.

Algemene Informatie

Opleidingen

Referenties


Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.