• Datum: donderdag 5 juli 2018 om 09:00
Evenement afgelopen

Laat je salon IBX certificeren! 

Wij zijn van menig dat IBX het product is wat elk salon zou moeten aanbieden, ongeacht met welk merk je werkt. Dit is het product om je mee te onderscheiden! Hoe vaak krijg je in je salon klanten met beschadigde nagels en/of probleemnagels!? Met IBX ben je in staat de natuurlijke nagels te herstellen (verbluffende resultaten!)

Wat is IBX?

IBX is een revolutionair tweedelig systeem dat de natuurlijke nagels in staat stelt om zelf lang te worden. Het bestaat uit:

  1. IBX REPAIR: wordt aangebracht op de beschadigde plekken, waaronder scheurtjes, spleten en loslatende nagels. Zorgt ervoor dat de beschadigde delen aan elkaar verbinden.
  2. IBX: verstevigt de nagelplaat door de bovenste lagen met elkaar te verbinden, wat een sterke en elastische bescherming levert.

Voordelen van het IBX systeem

Een gezonde nagel is de fundering voor elke kunstnagel behandeling. Heeft je klant een beschadigde nagelplaat dan blijft de kunstnagel niet goed zitten.

IBX is een onmisbaar product voor je salon! Elk salon loopt tegen het probleem op dat er ongekwalificeerde salons zijn die de kunstnagels onjuist aanbrengen en/of verwijderen. Hierdoor zijn er veel klanten met een probleem aan hun nagels (gat in de markt!).

IBX werkt niet alleen op een beschadigde nagelplaat die ontstaan is door het verkeerd aanbrengen of verwijderen van kunstnagels, maar is ook zeer effectief bij beschadigde nagels door chemo kuur, ziekte, medicijnen, nagel afwijkingen etc.

Wat betekend IBX voor je salon?

  • Hogere inkomsten! Gezonde nagels = tevreden klanten!
  • Onderscheiding door het aanbieden van IBX.
  • Na certificering komt je salon in de IBX Benelux Salon vinder te staan zodat toekomstige klanten je makkelijk kunnen vinden.
  • Extra verdiensten in de salon.

Certificering van je salon!

De IBX producten worden alleen aan salons verkocht die IBX gecertificeerd zijn. Dit betekend dat voordat je met IBX kan starten je eerst een workshop moet volgen.

Wij vinden het erg belangrijk dat de producten op de juiste manier gebruikt worden en alleen door gekwalificeerde stylisten.

IBX Workshop:

Deze training bestaat uit een online webinar voor de theorie (thuis te volgen) (d.d. maandag 2 Juli 2018 om 19.30 uur)(deelname verplicht) en vervolgens vindt er een hands-on training plaats 5 juli 2018 van 10.00 tot 12.30 uur bij Proles Beauty welke wordt afgesloten met een examen. Nadat je deze met een voldoende hebt afgerond, behaal je jouw IBX certificaat.

Kosten: € 70 ex btw voor de workshop en certificering.

Materiaal kosten: € 160 ex btw (IBX duo pack, Heat Lamp, Dadi Oil 15 ml, Lumos duo Pack en Cinnatizer). Met dit pakket kun je 100+ behandelingen geven.

Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.