Over ons

Proles Beauty is een jong en ambitieus bedrijf waar op een hoog niveau opleidingen worden gegeven en waar klanten op een eerlijke (no nonsense) manier geadviseerd worden. Dit sluit perfect aan op de visie van Young Nails. De slogan van Young Nails is dan ook: ‘Its all about you!’.

Om ervoor te zorgen dat we voorop blijven in de les- en nageltechnieken, volgen wij regelmatig trainingen. Het volgen van deze trainingen geeft ons de mogelijkheid om altijd optimaal en met de nieuwste technieken les te geven.

In onze groothandel en bij onze opleidingen voeren wij de producten van Young Nails, SpaRitual, IBX, Barbicide, Comforties, Famous names (IBX & Dadi Oil) en Nouveau Lashes en beauty. Van deze zeven merken hebben wij het exclusieve dealerschap voor de regio Arnhem en Nijmegen.
Wij hebben voor de producten van Young Nails gekozen omdat het een onderscheidend merk is met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De producten zijn vernieuwend en zijn makkelijke verwerkbaar en leveren een mooi resultaat op. Dit merk bewijst zichzelf!

Voor de lakken en treatments hebben wij gekozen voor het merk SpaRitual De producten van SpaRitual zijn volledig dierproefvrij en alle grondstoffen zijn 100% natuurlijk. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken om de producten van Young Nails en SpaRitual gratis uit te proberen.
De producten van IBX zijn onmisbaar voor je salon! Met IBX ben je in staat om beschadigde nagels te herstellen en nagels te versterken.  
Met de Barbicide producten kan je al je materialen snel en gemakkelijk desinfecteren. Daarnaast het is erg belangrijk om jezelf goed te beschermen met nitril handschoenen en mondkapjes. Comforties bevat een uitgebreide productlijn met hoogwaardige kwaliteit. 
Nouveau Lashes is het merk voor wimpers en wenkbrauwen, de producten zijn niet op dieren getest, vegan en hebben een zeer hoge kwaliteit. 

U bent bij ons van harte welkom voor het volgen van een professionele opleiding, workshops, inkoop voor uw salon dan wel voor een informatief gesprek.

Proles Beauty is het opleidingscentrum voor de opleiding nagelstyliste en de groothandel in Nagelproducten in Elst Gelderland voor de regio tussen Arnhem en Nijmegen.

Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.