Lang zijn wij opzoek geweest naar een merk dat kwalitatief goede producten heeft, een natuurlijke uitstraling (niet trashy) en anders is dan andere merken.

Nouveau lashes onderscheid zich op veel vlakken met andere opleiders. Vaak zien wij in de industrie dat een opleiding bestaat uit één losse lesdag en na het volgen van deze les ontvang je automatisch een certificaat. Dit terwijl je nog helemaal geen praktijk ervaring hebt. 

Wij doen het helemaal anders!

Als je bij ons een opleiding volgt krijg je vooraf aan de opleiding de theorie opgestuurd. Deze bestudeer je voor je opleidingsdag zodat je ingelezen en goed voorbereid kan beginnen. De lesdag start met een deel theorie, daarna gaan wij aan de slag met het praktijk gedeelte op een model. Na de opleiding krijg je 5 study cases mee naar huis. Het doel is om 5 perfecte sets te maken op een model en deze goed te fotograferen.

Wij zullen je werk beoordelen en geven begeleiding hoe je werk kan perfectioneren. Zijn al je 5 study cases perfect? Dan ontvang je het certificaat.

Dit geeft jouw de garantie dat je echt begeleid wordt en ook echt goed zult worden in het vak.

In je opleidingspakket zitten niet alleen alle werkmaterialen ook zit er een marketing pakket bij met folders, posters, verzorginsadvies en klantenkaarten. Je hebt zo een totaal pakket om goed van start te gaan.

Na het behalen van je certificaat wordt je met je salon gegevens vermeld op de landelijke salon finder van Nouveau lashes Nederland. Dit zorgt ervoor dat (toekomstige) klanten je makkelijk kunnen vinden.

Wat zijn de voordelen  van Nouveau lashes?

De producten van Nouveau lashes zijn veganistisch en creëren een natuurlijke en classy look. Met Nouveau lashes onderscheid je salon en werk je met de meest hoogwaardige producten.

Voordat je een behandeling uitvoert bij een klant voer je eerst een allergie test uit (dit zie je bij geen enkel ander merk!). Daarnaast staat hygiëne erg hoog in het vandaal, werk materiaal is per stuk verpakt zodat je bij elke klant met steriele producten werkt.

Opleidingen

Nouveau lashes heeft 4 unieke behandelingstechnieken ontwikkeld. Voor elke specifieke klant is er een behandeling of de klant nu graag natuurlijke wimpers wilt, of een volle look.

LVL Enhance – geeft natuurlijke wimpers lengte, volume en kracht. Dit alles zonder gebruik van lijm en extensions. De wimpers worden gelift en gekleurd, wat zorgt voor een stralende look.

Express – creëer wimpers in minuten, speciaal aangepast op de klant. Speelt in op de wensen van de klant, in ongeveer 20 minuten. De meest gevraagde techniek van klanten met weinig tijd.

Extend – individuele wimper extensions worden één voor één aangebracht. Door de weight-for-weight aansturing worden de eigen wimpers niet belast. Creëert lengte en volume.

BROW DESIGN- wenkbrauwen zijn erg belangrijk en brow treatments worden steeds populairder. Tijdens deze opleiding leer je de perfecte wenkbrauw te styleren die het beste bij de klant past. Wij maken gebruik van de volgende technieken: verven, waxen, epileren, threaden en styleren wenkbrauwen met makeup. 

In de Ultimate Technician leer je alle drie de wimper technieken in een voordelige opleiding!


Accept

Foto's en teksten zijn onder voorbehoud | Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze algemene voorwaarden en Cookie beleid beleid. Copyright ©2015
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.