Een eigen bedrijf starten met lage opstart kosten? Opzoek naar een leuk, creatief en sociaal beroep? Word nagelstyliste!

Wij leiden je op tot een nagelstyliste van top niveau en geven persoonlijke begleiding met het opstarten van uw eigen zaak.

Proles Nails is een jong en ambitieus bedrijf waar op een hoog niveau opleidingen worden gegeven en waar klanten op een eerlijke (no nonsense) manier geadviseerd worden. Wij vinden het heel belangrijk dat cursisten veel persoonlijke aandacht krijgen tijdens de opleiding. Daarom geven wij les aan kleine groepen van maximaal 6 personen.

Service en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons doel is om van u een kwalitatief goede nagelstyliste te maken. Wij zullen tijdens de lessen altijd voor u klaar staan maar ook na uw opleiding kunt u bij ons terecht voor gratis advies en bijscholing. Ook als er tijdens de opleiding problemen zijn met een bepaalde technieken of ander praktische oefeningen bieden wij u de mogelijkheid om gratis extra trainingen te volgen.